• youtube
  • facebook
  • linkedin
  • sosial-instagram

Kort introduksjon av konisk dobbeltskrue ekstruder

Koniske dobbeltskrueekstrudere er delt inn i: koniske medroterende dobbeltskrueekstrudere og koniske motroterende dobbeltskrueekstrudere.

wps_doc_0

Når den koniske ko-fase dobbeltskrue ekstruderen fungerer, roterer de to skruene i samme retning.

Forskjellen mellom den og den koniske motroterende dobbeltskrueekstruderen er at det legges et mellomgir i fordelingsboksen for å oppnå effekten at de to skruene roterer i samme retning.Det kan i stor grad oppfylle kravene til materialbehandling.

Hovedparametrene til dobbeltskrueekstruderen

1. Skruens nominelle diameter.Skruens nominelle diameter refererer til skruens ytre diameter, i mm.For skruer med variabel diameter (eller koniske) er skruediameteren en variabel verdi, vanligvis representert ved liten diameter og stor diameter, for eksempel: 65/130.Jo større diameter dobbeltskruen er, desto større prosesskapasitet har maskinen.

2. Skruens størrelsesforhold.Skruens sideforhold refererer til forholdet mellom den effektive lengden og den ytre diameteren til skruen.Generelt er sideforholdet til den integrerte dobbeltskrue-ekstruderen mellom 7-18.For kombinerte dobbeltskrueekstrudere er sideforholdet variabelt.Fra et utviklingsperspektiv har sideforholdet en tendens til å øke gradvis.

3. Styringen av skruen.Styringen av skruen kan deles inn i samme retning og motsatt retning.Vanligvis brukes ko-roterende dobbeltskrue-ekstrudere for det meste for å blande materialer, og motroterende ekstrudere brukes for det meste for ekstrudering av produkter.

4. Hastighetsområdet til skruen.Hastighetsområdet til skruen refererer til området mellom skruens lave hastighet og høy hastighet (tillatt verdi).Den samroterende dobbeltskrueekstruderen kan rotere med høy hastighet, og den generelle hastigheten til den motroterende ekstruderen er bare 0-40r/min.

5. Drivkraft.Drivkraft refererer til kraften til motoren som driver skruen, og enheten er kw.

6. Utgang.Utgang refererer til mengden materiale som ekstruderes per time, og enheten er kg/t.


Innleggstid: 23. mars 2023